Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Geef je tijd aan de natuur! Natuurpunt Riemst is een vrijwilligersvereniging die zorgt voor de bescherming van kwetsbare en bedreigde natuur in Riemst. De vrijwilligers zijn het kloppende hart van onze organisatie. Natuurpunt Riemst beheert meer dan 50 hectare natuur verdeeld over twee natuurgebieden en enkele lapjes akkernatuur verspreid in Riemst. Vrijwilligers nemen het initiatief: ze zorgen voor aankoop, beheer en openstelling van natuurgebieden. Daarbij worden ze bijgestaan door professionele ploegen.  

Wil je je vrije tijd nuttig besteden? Wil je iets betekenen voor de natuur in jouw buurt? Word dan vrijwilliger bij Natuurpunt Riemst, en maak mee het verschil. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich geroepen voelen om ons een handje te helpen in onze waardevolle natuurgebieden. 

Drie redenen om vrijwilliger te worden bij Natuurpunt Riemst

Wat kan jij doen als vrijwilliger bij Natuurpunt Riemst?

Er is werkelijk voor elk wat wils! Van noeste arbeid in de natuur tot warme soep maken voor die natuurwerkers, diersoorten inventariseren, pinten tappen tijdens het ledenfeest, nieuwe leden werven,... Of je nu alle dagen in het getouw wil zijn of één keer een halve dag per jaar, je bent van harte welkom.  

Je hoeft noch ervaring noch enige voorkennis te hebben. Iedereen is welkom en kan zich nuttig maken!  


JA, IK WIL VRIJWILLIGER WORDEN